Whatsapp Facebook X RSS feed

De Belijners: 'Met vakblad Fieldmanager kunnen we onze groei een extra boost geven'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 5 april 2024
73 sec


Het bedrijf De Belijners is contentpartner geworden van vakblad Fieldmanager. Het nog jonge bedrijf heeft een snelle groei achter de rug en hoopt dankzij deze samenwerking nog meer naamsbekendheid te creƫren en uiteindelijk klanten te genereren. 'Wij willen ons bereik vergroten en met vakblad Fieldmanager kunnen we dit realiseren en onze groei een extra boost geven', zegt Jordy Scholten.

Jort Rood, David Holwerda, Jordy Scholten en Willem-Jan Candel
Jort Rood, David Holwerda, Jordy Scholten en Willem-Jan Candel

Samen met Jerrald ter Mate is hij eigenaar van De Belijners. Beiden werkten voor het bedrijf Lijnvast dat de vaten met belijningskalk levert aan clubs. 'We kregen destijds vragen uit de markt of wij niet een keer de belijning konden verzorgen bij een club', herinnert Scholten zich. Er werd een gps-gestuurde Swozi belijningsmachine aangeschaft en onbetaald verlof opgenomen door de twee vrienden om te ontdekken of er een markt was voor hun diensten.

Scholten: 'Wij begonnen met zestig velden uit de buurt en dat groeide in een paar maanden uit tot 200 velden.' Na deze flitsende start volgde in 2021 de oprichting van hun eigen bedrijf. Al snel wisten ook profclubs hen te vinden. Bij de start van het seizoen en na de winterstop worden tegenwoordig ongeveer 800 velden belijnd en het hele jaar door diverse trainingscomplexen bij profclubs. In het hoogseizoen zijn inmiddels acht man actief. 'Ik merk dat clubs vaker zelf een machine aanschaffen of het belijnen uitbesteden om het tekort aan vrijwilligers op te vangen. Wij helpen hen graag en hopen met Fieldmanager nog meer clubs te bereiken.'

In 2022 kwam een uitbreiding van het assortiment tot stand door een samenwerking met Pitchmark en AluSport, waarmee De Belijners ook belijningsverf en voetbalmaterialen aan het assortiment toevoegden.

Gratis demonstratie

Belangstellende clubs krijgen van De Belijners altijd een gratis veld belijnd als demonstratie. Scholten: 'Dit is een leuke ochtend of middag waar wij met plezier vertellen over onze innovatieve apparatuur en werkwijze. We beschikken over een volautomatische en een semiautomatische belijningsmachine. Aan de hand van de locatie en of de bebossing op het sportpark maken we de keuze welke machine het beste gebruikt kan worden. Bij een veld dat volledig omringd is met bebossing hebben we ook een laser tot onze beschikking. Daardoor kunnen we alle soorten sportparken belijnen.'


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
GREEN OUTLET
Iedereen kan gratis kleine advertenties plaatsen via zijn eigen account.

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches in projectenparade
Vakblad Greenkeeper: gave projecten op de golfbaan
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN