Whatsapp Facebook X RSS feed

'Wij willen iets teruggeven aan de markt'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 13 september 2023
65 sec


Tennis Totaal nieuwe contentpartner van uitgeverij NWST

Tennis Totaal is contentpartner geworden van uitgeverij NWST. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en renovatie van alle soorten sportvloeren hoopt dankzij deze samenwerking niet alleen op regelmatige aandacht, maar vindt het ook belangrijk om op deze manier een bijdrage te leveren aan het in stand houden van vakbladen.


Mede-eigenaar Willem Majoor: 'Wij verdienen natuurlijk ons brood in deze markt en willen ook iets teruggegeven aan die markt. Het betaalbaar houden van de uitgave van vakbladen is een voorbeeld hiervan en dat vinden wij belangrijk.' Dankzij de gemaakte afspraken is hij er tevens van verzekerd dat zijn bedrijf regelmatig met nieuws in de aandacht zal staan.

Familiebedrijf

Tennis Totaal is een echt familiebedrijf. Majoor en zijn neef Rudy Ham zijn de huidige eigenaren. Zij hebben het bedrijf overgenomen van hun ooms. 'Opa' Kroesen was de grondlegger eind jaren zestig, waarna het bedrijf uitgroeide tot destijds de grootste tennisbaanbouwer in Nederland. De derde generatie staat nu dus aan het roer en de vierde zit al in de wachtkamer. Majoor: 'Wij vinden het belangrijk om traditioneel te opereren.' Dit betekent zeker niet ouderwets. Hij bedoelt hiermee dat er geen onnodige risico's genomen worden, en dat het bedrijf financieel gezond is.



Willem Majoor en Rudy Ham

DNA

'Wij vinden het ook belangrijk dat verenigingen gezond zijn en dat het clubhuis leeft. Iedereen moet zich er thuis voelen. Met de aanleg van padelbanen en pickleball-banen lukt het verenigingen inmiddels om jongvolwassenen aan zich te binden. Een mooie ontwikkeling.' De aanleg en het onderhoud van banen voor deze sporten is bij Tennis Totaal steeds belangrijker geworden. Zo ontstonden Padel-Totaal en Pickleball-Totaal. Beide vallen onder de paraplu van het moederbedrijf. Majoor: 'Ons DNA is natuurlijk tennis, maar padel is inmiddels groter in onze bedrijfsvoering. Onze klanten kunnen altijd rekenen op uitstekende service en kwaliteit. Duurzaamheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk. De aanleg, het onderhoud en renovatie van banen gebeuren allemaal in eigen beheer en met eigen machines en mensen.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Gras Innovatie Award
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches
Contentformulier
Vakblad Greenkeeper: Natuur op de golfbaan
Mooiste Houtproject in de Tuin
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN