Whatsapp Facebook X RSS feed

'Vakbladen zijn belangrijk aanvullend promotiekanaal voor ons'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 12 november 2021
86 sec


Terrazza MC kiest voor samenwerking met uitgeverij NWST

Uitgeverij NWST verwelkomt het Belgische bedrijf Terrazza MC als nieuwe content partner. Eigenaar Dany Mestdag boort hiermee een alternatief promotiekanaal aan, als aanvulling op de aanwezigheid tijdens de traditionele beurzen voor de groensector.

Dany en Dieter Mestdag
Dany en Dieter Mestdag

'Omdat het doorgaan van beurzen door de pandemie steeds onzekerder geworden is, willen wij eens iets anders proberen. Via de vakbladen van NWST kunnen wij nu onze klanten laten vertellen over onze producten en ook nieuwe klanten bereiken', spreekt Mestdag zijn verwachting over de samenwerking uit.

Zijn bedrijf Terrazza MC levert machines met speciale borstels die door alleen water te gebruiken allerlei oppervlakken honderd procent ecologisch kunnen reinigen. Dit gebeurt via een unieke combinatie van machine en borstel. Het 'grote geheim' zit in de borstel die is samengesteld uit een combinatie van materialen. Zo is er bijvoorbeeld een staaldraad in verwerkt met een speciale torsie waardoor de borstel trilt in plaats van wrijft. 'Je kunt het vergelijke met de werking van een bekende elektrische tandenborstel. Onze borstels zijn ook in staat om bijvoorbeeld diep te penetreren in voegen zonder het oppervlak te beschadigen.'

Hoveniers en kwekerijen

De machines zijn zeer geschikt voor gebruik door hoveniers en kwekerijen, bijvoorbeeld om terrassen, vloeren of zelfs gronddoek te reinigen. Ook is er een aparte variant om onkruid te verwijderen. 'De voordelen van onze apparatuur zijn dat er geen chemie aan te pas komt, er geen beschadigingen optreden en er geen troep overal heen spat tijdens het werk', legt Mestdag uit. 'Terrazza MC is er trots op om tuinders en mensen die werkzaam zijn in de groene sector te voorzien van de beste oplossing om harde oppervlakken schoon te maken en onkruid te verwijderen.' Zij kunnen hiervoor kiezen uit de TMC kit, de Weedee PRO, de Geotex PRO en de nieuwste Wallee PRO.
Het in Kruisem gevestigde bedrijf heeft al meer dan tien jaar wereldwijd patent op de borstels en opereert in heel Europa. Terrazza heeft met name een sterke marktpositie in de Benelux en Frankrijk. 'Er is in feite geen limiet aan onze markt en wij zoeken daarom altijd internationale partners', aldus de eigenaar.


Toekomst

Terrazza blijft zich ontwikkelen en bedenkt steeds varianten op de reeds bestaande borstelmachines. Hiervoor wordt weer samengewerkt met machinebouwers. 'Een klant van ons in Tsjechiƫ wil bijvoorbeeld een grotere machine, omdat het te reinigen oppervlak zo groot is, dat het schoonmaakwerk te veel tijd gaat kosten met de kleine machines.' Daarnaast is er ook vraag vanuit de bouwwereld naar machines voor het reinigen van de te renoveren oude gebouwen. Met het oog op de toekomst worden bovendien borstelmachines ontwikkeld die werken met een elektrische accu.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
TRENDING
Groene transfers van juli
01-07-2024 | NIEUWS
Groene Transfers van maart
04-03-2024 | NIEUWS
Groene Transfers van april
23-04-2024 | NIEUWS
Groene transfers van februari
05-02-2024 | NIEUWS
Groene transfers van juni
10-06-2024 | NIEUWS

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Gras Innovatie Award
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches
Contentformulier
Vakblad Greenkeeper: Natuur op de golfbaan
Mooiste Houtproject in de Tuin
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN