home redactie verkoop officemanagement projecten partners contact archief

PROJECTEN


Naast zeven vaktijdschriften met websites en nieuwsbrieven, het Nationaal Sportvelden Congres en de Boom Innovatie Dag en het organiseren van de jaarlijkse Greenkeeper of the Year- en Fieldmanager of the Year-award is NWST ook verantwoordelijk voor een aantal bijzondere uitgaves. Hieronder enkele voorbeelden:


Grasgids
Sinds 2010 is NWST via de bladen Greenkeeper en Fieldmanager de uitgever van Grasgids. Dit boekje wordt uitgegeven in samenwerking met Plantum, voor wie wij ook de grasgidswebsite bijhouden.


KLIK HIER voor de Grasgids 2017
KLIK HIER
voor de Grasgids 2016
KLIK HIER voor de Grasgids 2015
KLIK HIER voor de Grasgids 2014
KLIK HIER voor de Grasgids 2013
KLIK HIER voor de Grasgids 2012
KLIK HIER voor de Grasgids 2011


Het Grote Populierenboek
In 2017 werd het 'Het Grote Populierenboek' gepresenteerd. Het acht hoofdstukken tellende boek bevat informatie over alle soorten populieren die voor de bosbouw en het openbare groen belangrijk zijn.


KLIK HIER voor meer informatie.


Young Green Professionals
In 2016 bundelde uitgeverij NWST interviews met jonge professionals in de groene sector. De interviews zijn eerder in de vakbladen gepubliceerd.Green Industry Profiles (GIP)

GIP (Green Industry Profile) is het meest complete, groene brancheregister en geeft een overzicht van leveranciers van producten en diensten voor de Groene sector in de breedste zin van het woord. Via de websites en nieuwsbrieven van de vakbladen Greenkeeper, Fieldmanager, Boomzorg, Stad+Groen, Stad+Blauw, Boom in Business en De Hovenier wordt uw bedrijf gevonden in het grootste groene netwerk van Nederland.

KLIK HIER voor een voorbeeld van een uitgebreide GIP-profielpagina
KLIK HIER voor informatie en voorbeelden